Transfernieuws

PSV wacht terugkeer Ramalho en Mauro af: 'Maar we sluiten onze ogen zeker niet'

PSV wacht terugkeer Ramalho en Mauro af: 'Maar we sluiten onze ogen zeker niet'

14-07-2022 08:42 Laatste update: 08:56

PSV houdt de potentiële versterkingen voor het centrum van de verdediging wel in de gaten, maar het is nog geen noodzaak. De Eindhovenaren kijken vooral naar de fitheid van André Ramalho en Mauro Júnior, meldt technisch directeur John de Jong.

Afgelopen week werd PSV nadrukkelijk in verband gebracht met Everton verdediger Jarrad Branthwaite. De Eindhovenaren zullen echter pas doorzetten als blijkt dat Ramalho en Mauro nog voor een langere periode geblesseerd zijn. De verdedigers liggen er al weken uit met een enkelblessure en een liesblessure.

"Eind volgende week hebben we meer zicht op hoe Mauro en Ramalho zich ontwikkelen. En mede daarop baseren we een eventuele versterking in de defensie", aldus De Jong tegenover Voetbal International. "Maar we sluiten onze ogen zeker niet voor deze situatie."

"Aan de andere kant hebben we in Teze een international, Boscagli (pas in januari/februari inzetbaar, red.) is normaal een basisspeler en met Ramalho en Obispo hebben we nog twee goede centrale verdedigers", vertelt De Jong. Bovendien noemt de technisch directeur nog een opvallende naam. "En Derrick Luckassen pakt het in de voorbereiding goed op."