Nieuws

'Dembélé en FC Barcelona zijn eruit: Fransman gaat nieuw contract tekenen'

'Dembélé en FC Barcelona zijn eruit: Fransman gaat nieuw contract tekenen'

13-07-2022 12:16 Laatste update: 12:17

Ousmane Dembélé is ook komend seizoen te bewonderen bij FC Barcelona. De Franse buitenspeler tekent spoedig een tweejarig contract, meldt Fabrizio Romano.

Dembélé liep deze zomer uit zijn contract bij Barça, maar wilde graag in Catalonië blijven. De aanvaller kwam mede door blessures nog niet helemaal uit de verf bij de Spaanse grootmacht, maar krijgt nog zeker twee jaar om zichzelf te laten zien. Dembélé gaat zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract voor zes à zeven miljoen euro per jaar.

Lange tijd leek Dembélé op weg naar een andere Europese topclub, maar de aanvaller kiest dus toch voor een langer verblij. Barça-trainer Xavi heeft een belangrijke rol gespeeld in het aanblijven van de 25-jarige Fransman. Goede gesprekken met de oefenmeester deden hem besluiten niet te vertrekken. Naar alle verwachting wordt het nieuws op korte termijn officieel naar buiten gebracht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!