Nieuws

'PSV-aanwinst Savinho zet woensdag of donderdag voet op Nederlandse bodem'

'PSV-aanwinst Savinho zet woensdag of donderdag voet op Nederlandse bodem'

10-07-2022 23:12

Savinho wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdag of donderdag verwelkomt in Eindhoven, dat meldt Rik Elfrink. De clubwatcher van PSV laat ook weten dat technisch directeur John de Jong graag een centrale verdediger wil aantrekken.

PSV maakte afgelopen vrijdag via de officiële kanalen bekend dat Savinho zich zal gaan toevoegen aan de selectie. "We verwachten hem in de loop van volgende week in Eindhoven te zien", aldus De Jong. Uit het bericht van Elfrink blijkt dat de talentvolle Braziliaan hoogstwaarschijnlijk woensdag of donderdag zal arriveren in Nederland.

De achttienjarige speler komt als huurling over van Troyes, maar De Jong hoopt de Braziliaan lang in Eindhoven te houden. "We hopen dat dit het begin is van een lang verblijf bij PSV. Wij zien in hem een groot talent en hopen dat dit de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven."

Naar verluidt willen de Eindhovenaren ook nog graag een (linksbenige) centrale verdediger aantrekken. Welke defensieve versterkingen er op het wensenlijstje van PSV staan, is op dit moment onduidelijk.