Nieuws

'Politie verwijdert Vitesse-fans uit stadion na vechtpartij met Spurs-supporters'

'Politie verwijdert Vitesse-fans uit stadion na vechtpartij met Spurs-supporters'

05-11-2021 09:57

Supporters van Tottenham Hotspur en Vitesse zijn donderdagavond slaags met elkaar geraakt, zo meldt de Engelse boulevardkrant The Daily Mail. De betrokken supporters zouden door de stewards en de politie uit het stadion zijn gezet.

The Daily Mail stelt dat het handgemeen plaatsvond aan de noordzijde van het stadion, nadat Vitesse-fans uit het uitvak probeerden te klimmen. De politie probeerde vervolgens om beide supportersgroepen uit elkaar te houden. Een gedeelte van de betrokken fans werd uit het stadion gezet.

Een aantal Vitesse-supporters zou het ook aan de stok hebben gekregen met de stewards van de Engelse club. Er waren ongeveer 1.500 Vitesse-fans aanwezig in Noord-Londen. Vitesse verloor de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 van het sterrenensemble van Spurs, dat op een 3-0 voorsprong kwam. Het team van trainer Thomas Letsch knokte zich echter terug, maar kwam net tekort om te stunten tegen de Premier League-ploeg.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!