Nieuws

'PSV grijpt naast Marlon en kan ook de komst van Van de Ven uit het hoofd zetten'

'PSV grijpt naast Marlon en kan ook de komst van Van de Ven uit het hoofd zetten'

07-07-2022 23:58
1

PSV lijkt naast de komst van de Braziliaan Marlon te grijpen. De verdediger van Shahktar Donetsk lijkt niet meer de overstap naar Eindhoven te maken, terwijl PSV ook Micky van de Ven uit het hoofd kan zetten.

De 21-jarige verdediger maakte vorig seizoen voor drie miljoen euro de overstap van FC Volendam naar VfL Wolfsburg en stond op het lijstje van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Van de Ven zal echter actief blijven in de Bundesliga en voor zijn plekje strijden bij Wolfsburg, waar hij een sterke indruk maakt.

André Ramalho en Mauro Júnior zijn nog altijd niet wedstrijdfit en dus kan PSV wel een defensieve versterking gebruiken. De Eindhovenaren zijn tot nu toe wel erg bedrijvig geweest op de transfermarkt. Boy Waterman, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Luuk de Jong en Guus Til werden onlangs aan de selectie toegevoegd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!