Nieuws

Danjuma happy met 'topcoach' bij Villarreal: 'Ik luister erg goed naar hem'

Danjuma happy met 'topcoach' bij Villarreal: 'Ik luister erg goed naar hem'

04-10-2021 18:31

Trainer Unai Emery is één van de redenen achter het succes van Arnaut Danjuma bij Villarreal. De Nederlandse aanvaller noemt Emery 'een topcoach'.

Zondag was Danjuma - niet voor het eerst dit seizoen - bepalend voor Villarreal. De enkelvoudig international maakte alle goals in de ontmoeting met Real Betis. "Ik ben blij en voel me goed", vertelt Danjuma na de wedstrijd bij La Liga, waar Ziggo Sport de beelden van heeft.

"Trainer Emery is erg belangrijk voor me", gaat Danjuma verder. "Hij helpt me veel op de training. Ik ben hier ook nog maar net, natuurlijk. De trainer heeft veel vertrouwen in me. Hij is ook duidelijk over wat hij verwacht. Hij vertelt me hoe ik in het team kan integreren en aan de speelstijl kan wennen. Emery is een topcoach en het is goed voor me om met zo'n iemand te werken. Ik luister erg goed naar hem."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!