Transfernieuws

'Ten Hag wil Arsenal aftroeven en hoopt Martínez snel naar Manchester te halen'

'Ten Hag wil Arsenal aftroeven en hoopt Martínez snel naar Manchester te halen'

05-07-2022 08:20

Lisandro Martínez moet de derde zomeraanwinst worden van Erik ten Hag. De voormalig oefenmeester van Ajax heeft zich is op de hoogte van de interesse van Arsenal en wil daarom de transfer zo snel mogelijk afronden.

Martínez staat in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, maar het verlangde transferbedrag van vijftig miljoen euro is vooralsnog nog niet betaald. De Engelse biedingen kwamen tot dusver niet boven de 45 miljoen euro. Transferexpert Fabrizio Romano schrijft dat The Mancunians de deal snel willen afronden. De Argentijn maakte onlangs kenbaar dat hij graag wil vertrekken uit Amsterdam en moet na Tyrell Malacia en Christian Eriksen de derde zomeraanwinst worden van Ten Hag.

Naar verluidt zijn zowel Manchester United als Arsenal nu wel bereid om vijftig miljoen euro te betalen. Afgelopen maandag is Martínez teruggekeerd uit Londen, waar hij een gesprek gevoerd heeft met een aantal prominenten binnen Arsenal. Dit is ook niet onopgemerkt gebleven in Manchester, waardoor Ten Hag graag snel zaken wil doen. De voormalig oefenmeester van Ajax werkte meerdere seizoenen samen met de Argentijn en is ervan overtuigd dat Martínez de defensie van United kan versterken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!