Nieuws

Waar en hoe laat wordt de beker-Klassieker tussen Ajax en Feyenoord uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de beker-Klassieker tussen Ajax en Feyenoord uitgezonden?

16 april - 10:10 Laatste update: 10:48

In de KNVB Beker voor vrouwen is het tijd voor de halve finale. Daarin staat een pikante wedstrijd voor de deur, want de vrouwen van Ajax en Feyenoord moeten het in De Klassieker gaan uitvechten wie de finale haalt. Waar en hoe laat wordt het duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Live Ajax vrouwen - Feyenoord vrouwen kijken

Het lijkt haast onmogelijk voor de Ajax vrouwen om dit seizoen kampioen te worden. De Amsterdammers hebben een achterstand van zeven punten met nog drie wedstrijden te gaan. Daarmee lijkt de titel ver weg, maar de KNVB Beker kan een schrale troostprijs zijn. Dan moet er in de halve finale wel afgerekend worden met de aartsrivaal Feyenoord. De Rotterdammers schakelde tegen alle verwachtingen FC Twente uit in de kwartfinale.

Voor de vrouwen van Ajax is het een bijzonder bekertoernooi. Waar Feyenoord met FC Twente moest afrekenen in de kwartfinale speelde Ajax tegen het eigen tweede elftal. Dat haalde tegen alle verwachtingen in de laatste acht en daarmee stond een bijzonder affiche op het programma. Bij een stand van 0-5 scoorde Mirte van Koppen nog een eretreffer, maar echt spannend was het duel niet. Als nummer twee van de Azerion Vrouwen Eredivisie heeft Ajax de beste papieren voor de uiteindelijke eindoverwinning.

Op welke zender is Ajax vrouwen - Feyenoord vrouwen te zien?

Ajax vrouwen - Feyenoord vrouwen begint dinsdag 16 april om 19.39 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij ESPN op ESPN 1VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!