Nieuws

Waar en hoe laat wordt de KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord en NEC uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord en NEC uitgezonden?

15 april - 20:53 Laatste update: 21 april - 07:39

Op zondag 21 april vormt De Kuip het toneel voor de KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. Feyenoord, met dertien bekerwinsten waarvan de meest recente in 2018, hoopt opnieuw de trofee te heffen. NEC, daarentegen, heeft de beker nog nooit gewonnen en stond voor het laatst in 2000 in de finale. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord heeft op indrukwekkende wijze de finale bereikt door zwaargewichten als FC Utrecht, AZ, PSV en FC Groningen te verslaan, wat hun status als cupfighter bevestigt. NEC beleeft zowel in de Eredivisie als in de beker een topseizoen en maakte een memorabele reis door Roda JC, GVVV, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en SC Cambuur te elimineren. De finale belooft een fascinerende strijd te worden tussen een historische grootmacht en een gemotiveerde uitdager.

Op welke zender kun je de bekerfinale Feyenoord - NEC kijken?

De grote finale van de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en NEC is zondagavond 21 april vanaf 18.00 uur live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!