Breaking news

'Bayern bijna klaar met trainerszoektocht: Nagelsmann topkandidaat voor terugkeer'

'Bayern bijna klaar met trainerszoektocht: Nagelsmann topkandidaat voor terugkeer'

15 april - 18:49

Julian Nagelsmann staat op het punt om terug te keren als trainer bij Bayern München. De onderhandelingen over een contract van drie of vier jaar zijn volgens Sky Sport in een vergevorderd stadium, hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt.

Nagelsmann is momenteel nog de bondscoach van het Duitse elftal en is met zijn aanstaande deelname aan het EK in eigen land weer in beeld gekomen bij Bayern. De gesprekken met zijn managementbureau Sports360, zouden sinds de afwijzing van Xabi Alonso zijn geïntensiveerd.

Naast Nagelsmann zijn er nog twee andere kandidaten op de shortlist van Bayern: Roberto De Zerbi van Brighton en Unai Emery van Aston Villa. Echter, de club lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een terugkeer van Nagelsmann, die nog moet beslissen of hij zijn huidige rol als bondscoach wil opgeven voor deze positie.

De 36-jarige Nagelsmann was tussen 2021 en 2023 al coach van Bayern. Onder zijn leiding werd Der Rekordmeister landskampioen in 2022 en won het tweemaal de Duitse supercup.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!