Nieuws

Deze verrassende naam is volgens Advocaat een goede trainer voor Feyenoord

Deze verrassende naam is volgens Advocaat een goede trainer voor Feyenoord

29 april - 23:51 Laatste update: 30 april - 14:20

Dick Advocaat hoort veel kandidaten gelinkt worden aan de trainersfunctie bij Feyenoord, maar mist één naam op de lijst. De Kleine Generaal ziet namelijk een verrassende naam als goede vervanger van Arne Slot. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Arne Slot is hard op weg naar Liverpool en dus moet Feyenoord op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Namen van Graham Potter, Marino Pusic, Giovanni van Bronckhorst en Dick Schreuder vielen al in de wandelgangen, maar Advocaat mist er één. "Ik zou ook voor Van Bronckhorst kiezen, omdat hij nu de ervaring heeft. Maar weet je welke naam ik alleen ook nergens hoor? Dat is Alex Pastoor", begint Advocaat bij Veronica Offside.

"Dat is net zo’n eigenwijze jongen als Slot. Hij weet wat hij wil en heeft een uitgesproken mening. Ik denk dat die jongen uitermate geschikt is voor Feyenoord", aldus de Kleine Generaal, die bijval krijgt van Jan Boskamp. "Je ziet ook dat hij enorm goed reageert. Almere stond bijna onderaan en dan gaan ze toch anders spelen. Met de lange bal en daardoor heeft hij wel punten gepakt."