Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip heeft twee vraagtekens in Alkmaar

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip heeft twee vraagtekens in Alkmaar

25 februari - 09:00 Laatste update: 10:11

Ajax neemt het zondagmiddag op tegen AZ in Alkmaar. De Amsterdammers moeten een resultaat boeken in de strijd om plek drie, maar lijken dat te moeten gaan doen zonder aanwinst Jordan Henderson. VoetbalNieuws geeft je de verwachte elf namen.

Henderson had vanaf moment één een basisplaats bij Ajax. De Engelsman was tot op heden belangrijk voor de Amsterdammers, maar bleek voor het Conference League-duel met FK Bodø/Glimt niet fit genoeg. Ook de wedstrijd tegen AZ lijkt de middenvelder door een liesblessure te gaan missen, waardoor John van 't Schip weinig wijzigingen lijkt door te voeren.

Naar verwachting is Henderson er dus niet bij. Achter de naam van Brian Brobbey staat ook nog een vraagteken, maar hij wordt wel in de basis verwacht. Steven Bergwijn is er niet bij waardoor Carlos Forbs weer aan de zijkant zal starten. Achterin en op het middenveld voert Van 't Schip ook geen wijzigingen door waardoor Kenneth Taylor weer op de bank zit.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Šutalo, Hato, Sosa; Van den Boomen, Tahirović, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Forbs.