Nieuws

Dit heeft Stewart te vertellen over de toekomst van PSV-ster Bakayoko

Dit heeft Stewart te vertellen over de toekomst van PSV-ster Bakayoko

5 februari - 07:34
2

Earnest Stewart heeft zich uitgesproken over de toekomst van Johan Bakayoko. Te gast bij Studio Voetbal kreeg de technisch directeur van PSV zondagavond de vraag of de ster volgens seizoen ook nog onder contract staat in Eindhoven. Dit was zijn antwoord.

"Wat Johan op zijn leeftijd doet, is geweldig. Hij heeft voor de winterstop dertig topwedstrijden, Champions League, Eredivisie, Beker, weggestouwd. En dan ook nog eens interlands met België", laat Stewart zich uit over de aanvaller van PSV. "Ik vind het bijzonder knap."

Hoe kijkt Stewart naar de toekomst van Bakayoko?

Op de vraag of PSV ook volgens seizoen nog over Bakayoko kan beschikken, is Stewart duidelijk. "Nee, ik denk het niet", klonk het. De td wil nog niet op de zaken vooruit lopen en zich uitlaten over een eventuele transfersom. "Daar gaan we eens rustig over nadenken." In totaal droeg Bakayoko al zeventig keer het shirt van PSV. De twintigjarige aanvaller was daarin goed voor dertien doelpunten en achttien assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!