Nieuws

Dit zijn de Europese topclubs die interesse zouden hebben in Denzel Dumfries

Dit zijn de Europese topclubs die interesse zouden hebben in Denzel Dumfries

26 januari - 11:21 Laatste update: 24 februari - 15:35

De kans dat Denzel Dumfries deze zomer Internazionale gaat verlaten wordt steeds groter, zo meldt FCInterNews. De contractonderhandelingen verlopen erg stroef en topclubs staan in de rij om de Nederlander contracteren. Welke clubs hebben interesse getoond in de Nederlandse vleugelverdediger? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

De 27-jarige Nederlander heeft nog tot medio 2025 een contract bij de club uit Milaan, toch lopen de onderhandelingen moeizaam en is een zomers vertrek dus nog niet uitgesloten. Eenzelfde verhaal heeft de club een jaar geleden gehad met Milan Škriniar. Beide partijen werden het niet eens bij de contractonderhandelingen, met als gevolg dat de speler transfervrij naar Paris Saint Germain-vertrok.

Dit is het jaarsalaris wat Dumfries wilt verdienen

Dumfries wil in zijn nieuwe contract een salaris van vijf miljoen euro per jaar vragen, maar de Italiaanse club is niet bereid dit bedrag te betalen. De Nerazzuri wil naar verluidt niet verder gaan dan een jaarsalaris van vier miljoen euro. Door 'het grote gat' tussen vraag en aanbod lijkt een vertrek van de Nederlandse verdediger aanstaande.

Deze clubs hebben interesse in Dumfries

Er gaan geruchten rond dat Dumfries in verband wordt gebracht met zowel Manchester United als Bayern München. De interesse van de Engelse club lijkt echter afhankelijk te zijn van het aanblijven van trainer Erik ten Hag. Ondertussen heeft Inter al een vervanger gevonden in Tajon Buchanan, die voor zeven miljoen is overgekomen van Club Brugge.

Wat is Dumfries waard?

Dumfries heeft momenteel volgens Transfermarkt.nl een transferwaarde van dertig miljoen euro. Dat maakt dat de speler nu op zijn hoogste transferwaarde ooit is gekomen. De verdediger kwam dat seizoen achttien wedstrijden in actie, waarbij hij twee doelpunten maakte en vier assists wist te leveren.

‼️ La richiesta rimane 5 milioni netti a stagione mentre l'Inter non si è mai spinta oltre i 4 milioni e, con l'abolizione del Decreto Crescita, diminuiscono notevolmente le possibilità di un accordo ⬇️⚫️🔵 pic.twitter.com/AED5i9Rfe0

— FcInterNews.it (@FcInterNewsit) January 26, 2024

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!