Transfernieuws

Lukaku keert terug bij oude liefde Internazionale: 'Welcome back Rom'

Lukaku keert terug bij oude liefde Internazionale: 'Welcome back Rom'

29-06-2022 20:23 Laatste update: 20:58
1

Romelu Lukaku is officieel weer speler van Internazionale. De Belgische aanvalsleider wordt gehuurd van Chelsea, zo maakt de club woensdagavond bekend. Naar verluidt ontvangt de Britse grootmacht een bedrag van acht miljoen euro exclusief bonussen.

Chelsea kocht Lukaku afgelopen seizoen nog voor een recordbedrag van 113 miljoen euro. Hij werd hiermee de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van The Blues, maar wist afgelopen seizoen niet te overtuigen op Stamford Bridge. De 29-jarige Belg raakte zijn basisplaats kwijt en uitte zijn onvrede. De aanvalsleider wilde graag terugkeren naar Milaan en de clubeigenaren van Chelsea lieten weten graag mee te willen werken aan zijn vertrekwens.

Lukaku laat weten enorm blij te zijn met zijn terugkeer en spreekt de Inter-fans vol vertrouwen toe. "Weet je nog drie jaar geleden? Ik ben terug om goals te maken. Dat beloof ik." De voormalig aanvaller van Anderlecht, Everton en Manchester United won in 2021 met Inter de eerste Scudetto sinds 2010. In dat seizoen had Lukaku een groot aandeel in het succes door 24 doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!