Nieuws

Hierdoor is Bijlow niet beschikbaar voor het oefenduel tussen Feyenoord en Mainz

Hierdoor is Bijlow niet beschikbaar voor het oefenduel tussen Feyenoord en Mainz

6 januari - 12:40 Laatste update: 12:40

Feyenoord-doelman Justin Bijlow staat in het oefenduel tegen FSV Mainz 05 niet onder de lat. De 25-jarige keeper van de Rotterdammers is afgelopen week ziek geweest en heeft hierdoor niet voldoende kunnen trainen om te starten.

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord laten weten dat Bijlow geen deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie voor het oefenduel tegen Mainz. Timon Wellenreuther zal onder de lat verschijnen. Dit seizoen stond de Duitse doelman al vaker onder de lat van de Rotterdammers. Eerste doelman Bijlow mistte dit seizoen al elf wedstrijden door een gebroken pols. De herstart van de competitie tegen NEC lijkt niet in gevaar.

De ploeg van Arne Slot oefent zaterdag tegen Mainz op het Marbella Football Center. Het vriendschappelijke duel tegen de Duitse club zal bestaan uit vier delen van een half uur. De wedstrijd is te volgen in het liveblog van VoetbalNieuws!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!