Transfernieuws

'Volendam gaat Internazionale-tweetal voor het tweede seizoen op rij huren'

'Volendam gaat Internazionale-tweetal voor het tweede seizoen op rij huren'

27-06-2022 21:40

Volendam staat op het punt om een tweetal spelers van Internazionale te huren. Het gaat om doelman Filip Stankovic en middenvelder Gaetano Oristanio, weet Voetbal International.

Stankovic – de zoon van Inter-legende Dejan Stankovic – was het voorbije seizoen ook al actief voor Volendam. De doelman kwam 28 keer in actie en had daarmee een groot aandeel in de promotie van de club uit het palingdorp.

Voor de Milanezen was er reden genoeg om hun medewerking te verlenen. De laatste details moeten alleen nog op papier worden gezet. Stankovic deed al mee tijdens de eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Naast Stankovic is de hoop gevestigd op het aanblijven van Oristanio. De negentienjarige middenvelder weet ook hoe het is om in Volendam te spelen en scoorde afgelopen seizoen zeven keer in 35 wedstrijden. Stankovic en Oristanio zouden de derde en vierde zomerversterking zijn. Eerder werden Benaissa Benamar (FC Utrecht) en Francesco Anotonucci (Feyenoord) al gehuurd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!