Nieuws

'Juve zet komst Di María uit het hoofd: Argentijn wacht te lang met beslissen'

'Juve zet komst Di María uit het hoofd: Argentijn wacht te lang met beslissen'

23 juni - 21:47 Laatste update: 21:50
0

Juventus zal zich niet versterken met Ángel Di María. De Italiaanse grootmacht had interesse in de Argentijn, maar wil niet langer wachten tot hij een besluit neemt over zijn toekomst, meldt La Gazzetta dello Sport.

Di María is na zijn vertrek bij Paris-Saint-Germain transfervrij en kan rekenen op veel interesse. De Argentijn wilde de tijd nemen om goed na te denken over de vervolgstap in zijn carrière, maar volgens Juventus duurt het te lang en daarom zetten de Italianen een streep door de komst van Di María. De Oude Dame zal naar alle verwachting wel Paul Pogba op korte termijn presenteren als nieuwe aanwinst.

Carlos Tévez gaf onlangs aan dat hij een hereniging met Di María niet uitsluit. De oud-voetballer werd recentelijk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van het Argentijnse Rosário Central en kreeg de vraag of hij werk gaat maken van Di María. 'Natuurlijk wil ik dat hij komt, wie niet? Als ik heb weer wat rustiger heb, zal ik hem bellen en vragen wat hij wil. We weten wat hij te bieden heeft. Het zou heel positief zijn voor het elftal gezien de ervaring die hij met zich meebrengt', aldus Tévez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie