Transfernieuws

Wisla Kraków neemt na vier maanden afscheid van ex-Feyenoorder Manu

Wisla Kraków neemt na vier maanden afscheid van ex-Feyenoorder Manu

09-06-2022 19:15 Laatste update: 19:19

Elvis Manu moet op zoek naar een nieuwe werkgever. Wisla Kraków neemt na een half seizoen alweer afscheid van de 28-jarige aanvaller, die hoopt op een wereldkampioenschap met Ghana. 

Manu tekende in februari jongstleden een halfjaarcontract in Polen, met een optie voor nog een seizoen. Wisla Kraków heeft besloten om deze optie niet te lichten. De voormalig Feyenoorder speelde na de winterstop elf wedstrijden voor de Poolse clbu. In deze duels kwam hij twee keer tot scoren en leverde hij één assist. Ondanks deze bijdrage, kon Manu Wisla niet behoeden voor degradatie.

Dit betekent dat de 28-jarige aanvaller op zoek moet naar een nieuwe club. In de afgelopen jaren heeft Manu al veel clubs versleten. Zo speelde hij in Nederland voor Feyenoord, Excelsior, SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Daarnaast speelde hij ook in Engeland, Turkije, China en Bulgarije.

De voormalig Feyenoorder liet onlangs weten dat hij droomt van het WK-voetbal in Qatar, waardoor zijn vervolgstap cruciaal zal zijn. Hij bezit sinds vorige week een Ghanees paspoort en hoopt een plek af te dwingen in de WK-selectie van The Black Stars. "Ik denk dat ik de speler ben die doelpunten kan maken, als ik de kans krijg", aldus Manu.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!