Nieuws

'Transferdrukte PSV komt over enkele weken, onzekerheid over Van Crombrugge'

'Transferdrukte PSV komt over enkele weken, onzekerheid over Van Crombrugge'

07-06-2022 20:57 Laatste update: 20:59

Het is nog altijd rustig op de transfermarkt voor PSV, maar daar kan zomaar binnen enkele weken verandering in komen. Het vertrek van Mario Götze en Maxi Romero lijkt aanstaande en de Eindhovenaren zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe doelman en stand-in van Ibrahim Sangaré. 

Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. 'De prioriteiten zijn duidelijk: PSV heeft snel een keeper en nieuwe spits nodig. Die plekken in het elftal zijn nu echt onderbezet. Verder wil de club een aantal kwalitatieve verbeteringen aanbrengen in de selectie en daarvoor is dus nog tijd.'

'Het komende voetbaljaar begint iets later dan vorig seizoen en daarom hoeft technisch directeur John de Jong niet direct alle kaarten op tafel te leggen', vervolgt de krant. Doelman Hendrik van Crombrugge staat al enkele weken op de radar in Eindhoven, maar niet iedereen binnen de club is overtuigd van een dergelijke transfer. 'De club verkent in het buitenland nog altijd een aantal andere mogelijkheden, waarbij duidelijk is dat de keepersmarkt op dit moment geen eenvoudige is. Het aantal beschikbare goalies met de gewenste kwaliteiten en binnen het geldende budget is beperkt, zo ondervindt PSV momenteel.'

PSV wil zich ook in de defensie versterken en enkele breedte-aankopen doen. 'Voor de backpositie heeft PSV interesse getoond in Joshua Brenet, zo werd eerder duidelijk. Daarnaast heeft PSV inderdaad de 23-jarige Kevin Álvarez van het Mexicaanse Pachuca in het vizier, zoals in Mexico al gemeld, maar vooralsnog zijn er geen concrete acties geweest om hem in te lijven', besluit het ED. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!