Nieuws

Adelaar kan niet verrassen tegen oude liefde: Utrecht bekert simpel verder

Adelaar kan niet verrassen tegen oude liefde: Utrecht bekert simpel verder

26-10-2021 21:10

FC Utrecht heeft zich dinsdag eenvoudig geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van coach René Hake had geen kind aan SteDoCo, dat op eigen veld met 0-5 verloor.

Bij de Zuid-Hollandse amateurs staat Frans Adelaar aan het roer. De voormalig FC Utrecht-trainer moest al snel concluderen dat zijn grote liefde te sterk was. Remco Balk brak na een kwartier de ban, nadat hij de bal met wat geluk voor de voeten kreeg uit een hoekschop. Een paar minuten voor de pauze verdubbelde Othmane Boussaid de score met een fraaie uithaal.

Bij de start van de tweede helft kreeg SteDoCo zowaar een grote mogelijkheid na een fout in de Utrechtse defensie. Spits Vincent Verheul ging alleen op Maarten Paes af, maar schoot naast. Niet veel later werd het aan de andere kant 0-3 via Adam Maher, waarmee het duel definitief beslist was. Utrecht hoefde zich niet meer bovenmatig in te spannen, maar scoorde nog wel twee keer via Moussa Sylla en Sander van de Streek.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!