Nieuws

Van Bronckhorst na contractnieuws: 'Ik kijk er echt naar uit om met hem te werken'

Van Bronckhorst na contractnieuws: 'Ik kijk er echt naar uit om met hem te werken'

01-06-2022 22:07 Laatste update: 22:55

Giovanni van Bronckhorst heeft een belangrijke slag geslagen met de contractverlenging van Connor Goldson. De Engelsman is een dragende kracht bij Rangers FC en heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe vierjarige verbintenis bij The Gers.

Van Bronckhorst beleefde bij Rangers een fantastisch debuutseizoen. In de competitie moest de Nederlander de landstitel weliswaar aan Celtic laten, de beker werd wel gewonnen. Daarnaast reikte de topclub tot de finale van de Europa League, die na strafschoppen verloren ging tegen Eintracht Frankfurt. Goldson is onbetwist basisspeler op het eiland.

"Zijn leiderschap is uitstekend en hij heeft een enorme invloed op veel spelers om hem heen, terwijl zijn constante prestaties betekenen dat hij iemand is op wie ik altijd kan rekenen", begint Van Bronckhorst zijn lofzang op de clubsite. "Ik kijk er echt naar uit om Connor over een paar weken terug te zien voor het voorseizoen en om volgend jaar weer met hem te werken."

Tot dusver kwam Goldson 223 keer in actie namens Rangers in officiële wedstrijden. Na Scott Arfield en Steven Davis is de centrumverdediger de volgende sterkhouder die zijn contract op Ibrox verlengd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!