Messi helpt Inter Miami met heerlijke treffer aan comeback tegen Nashville

8 maart - 08:58 Laatste update: 09:49

In de nacht van donderdag op vrijdag nam Inter Miami het in de achtste finales van het kwalificatietoernooi van de CONCACAF Champions Cup op tegen Nashville. Na vijftig minuten keek de ploeg uit Florida tegen een achterstand van 2-0 aan. Uiteindelijk waren het Lionel Messi en Luis Suarez die voor de doelpunten zorgden bij de bezoekers, waardoor de heenwedstrijd in 2-2 eindigde.

In de 52e minuut kreeg Messi de bal op de rand van de zestien aangespeeld. De Argentijn hoefde niet na te denken en krulde de aansluitingstreffer prachtig om de doelman van Nashville heen. Vervolgens bleef Inter Miami aanzetten en kreeg het in de blessuretijd waar het op hoopte. Dit keer was het een andere oud-speler van Barcelona, Suarez, die de bal binnenkopte op aangeven van Sergio Busquets. Daardoor werkt Inter Miami met een goede uitgangspositie toe naar de return in eigen huis, die volgende week in de nacht van woensdag op donderdag op het programma staat.