Nieuws

Oud-Ajacied wil stunten met ADO: 'Wil iets moois teruggeven aan de club'

Oud-Ajacied wil stunten met ADO: 'Wil iets moois teruggeven aan de club'

29-05-2022 11:50
0

Ricardo Kishna droomt ervan om ADO Den Haag naar de Eredivisie te loodsen. De pas 27-jarige buitenspeler kan zondag die droom bewerkstelligen. Kishna raakte in de kwartfinale geblesseerd, maar is inmiddels fit en kan starten in de allesbeslissende thuiswedstrijd. 

Kishna moest net als topschutter Thomas Verheydt enkele play-offwedstrijden missen vanwege een blessure. Nu zijn beide spelers weer van de partij. "Ik ken zijn situatie", zegt Kishna over de spits tegenover Omroep West. "Hij was direct beslissend, ik hoop dat die rol ook bij mij past", zegt de smaakmaker van ADO.

De Haagse club maakte dinsdagavond op de valreep de gelijkmaker, waardoor de uitgangspositie niet verkeerd is voor het tweede duel. "Maar er is ook genoeg werk aan de winkel, want het was niet onze beste wedstrijd", stelt Kishna. "Een hoop jongens waren op hun vrije dag gewoon op het complex. Wij hebben één doel met elkaar en daar gaan we voor."

In 2007 zag Kishna ADO promoveren en drie jaar later kwalificeerde de club zich zelfs voor Europees voetbal. "Dit is voor mij de ultieme kans om iets te terug te doen. Met de jongens van het vorige seizoen hebben wij altijd het gevoel gehad dat wij iets wilden rechtzetten na de degradatie. Voor mij persoonlijk is het iets waar ik van jongs af aan al van droom, een prijs pakken met ADO. En dan iets moois teruggeven aan de club", besluit Kishna. 

De buitenspeler speelde in de jeugd bij Ajax en maakte in 2014 zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht. Na mooie buitenlandse uitstappen naar Lazio Roma en LOSC Lille is Kishna sinds 2020 weer in het Cars Jeans Stadion te vinden. Het contract van Kishna loopt begin juli af. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie

No Poll