Nieuws

Romano: Perisic verlaat Inter voor een hereniging met Conte bij Tottenham Hotspur

Romano: Perisic verlaat Inter voor een hereniging met Conte bij Tottenham Hotspur

28-05-2022 14:21 Laatste update: 14:23
1

Ivan Perisic is vanaf volgend jaar te bewonderen in het shirt van Tottenham Hotspur. De Kroaat verlaat Internazionale voor een weerzien met Antonio Conte en tekent voor twee jaar in Londen, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Perisic liep deze zomer uit zijn contract en was daarom transfervrij op te pikken. De Spurs is uiteindelijk de club die dit heeft gedaan. De linksbuiten was in totaal zeven jaar in dienst bij de club uit Milaan, en verliet de club in de tussentijd één keer tijdelijk voor Bayern München.

Volgens Romano vindt volgende week de medische keuring plaats. Als die positief wordt doorstaan, staat niets een transfer meer in de weg. Perisic was dit seizoen acht keer trefzeker in 35 competitiewedstrijden, en maakte deze maand nog twee belangrijke goals in de gewonnen Coppa Italia-finale tegen Juventus (2-4).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!