Nieuws

De transfercarrousel draait door: 'wanhopig' United gaat zich bij Chelsea melden

De transfercarrousel draait door: 'wanhopig' United gaat zich bij Chelsea melden

28-05-2022 12:28 Laatste update: 12:34

Opnieuw wordt er een middenvelder gelinkt aan Manchester United. Niemand minder dan N’Golo Kanté zou de noordwaartse overstap kunnen maken. The Mancunians overwegen een bod uit te brengen, meldt The Guardian.

United is zich flink aan het roeren op de transfermarkt, en Kané is een van de spelers die de selecte van Ten Hag moet gaan versterken. Het Engelse medium voegt daar wel aan toe dat de kans nihil is dat de Fransman daadwerkelijk de overstap gaat maken, aangezien Chelsea-manager Thomas Tuchel flink gecharmeerd van hem is. De Duitse oefenmeester gaf onlangs nog het compliment dat de middenvelder Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Kevin de Bruyne, Neymar en Kylian Mbappé in één is.

De actie van Manchester United wordt ‘wanhopig’ genoemd door The Guardian. Naast Kanté worden er vele middenvelders zoals Frenkie de Jong en Declan Rice aan een overstap naar Old Trafford gelinkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!