Nieuws

Scholes voorziet belangrijke rol McClaren bij United: 'Ten Hag heeft hulp nodig'

Scholes voorziet belangrijke rol McClaren bij United: 'Ten Hag heeft hulp nodig'

26 May - 10:14
0

Manchester United-legende Paul Scholes denkt dat het een goed idee is om Steve McClaren aan te stellen als assistent van Erik ten Hag. De oud-middenvelder weet dat de kersverse United-manager bij Ajax altijd 'hulp' kreeg, maar ziet dat momenteel nog niemand die rol vervult bij The Mancunians.

Scholes was duidelijk bij Premier League Predictions. "Deze manager heeft hulp nodig nu. Hij is binnengehaald om de boel echt op orde te gaan krijgen", aldus de oud-middenvelder. "Wie gaat hem daarbij helpen? Dat is het probleem. Bij Ajax had hij Edwin van der Sar en Marc Overmars. Daar kreeg hij altijd hulp."

"Momenteel is er nog niemand bij United die die rol kan vervullen." Scholes weet dat McClaren en Ten Hag een goede band hebben. "Misschien kan McClaren die rol vervullen. Steve was een fantastische coach, een van de beste die ik ooit heb gehad. Ik denk dat hij Ten Hag kan helpen bij het kopen van spelers."

De aankondiging van McClaren als assistent van Ten Hag bij United hing al een tijdje in de lucht en werd maandag officieel. Scholes is benieuwd naar de rol die McClaren gaat vertolken. "Het wordt afwachten", aldus de voormalig Engels international.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie