Nieuws

Ramzi volgt Van Nistelrooy op: 'Ik ben klaar voor deze verantwoordelijkheid'

Ramzi volgt Van Nistelrooy op: 'Ik ben klaar voor deze verantwoordelijkheid'

20-05-2022 15:38

Adil Ramzi wordt de nieuwe hoofdtrainer van Jong PSV. De 44-jarige trainer neemt de functie van de naar PSV 1 vertrokken Ruud van Nistelrooy over. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

"Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van PSV", reageert Ramzi op de clubwebsite van PSV. "Ze hebben mij de kans gegeven om mijn carrière na het voetbal vorm te geven. Daar ben ik de club dankbaar voor. Na veel positieve ervaringen in de afgelopen jaren, heb ik de keuze gemaakt om me volledig op dit vak te richten."

"Ik kijk uit naar deze nieuwe fase van mijn loopbaan en hou daarbij het doel van Jong PSV scherp voor ogen: zo veel mogelijk spelers klaarstomen voor de A-selectie. De basis daarvoor is ruimschoots aanwezig", besluit Ramzi. PSV zal op korte termijn bekendmaken welke trainers de voormalig Marokkaans international zullen assisteren. 

Ramzi begint komende zomer aan zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. "Daar is Adil klaar voor. Hij heeft zich de afgelopen jaren in verschillende rollen bij PSV bewezen, is bekend met de filosofie van PSV Academy en het talent dat op PSV Campus De Herdgang speelt. We vertrouwen hem het trainerschap van Jong PSV toe", aldus directeur voetbalzaken John de Jong.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!