Nieuws

'Bozeník op weg naar oude bekende Feyenoord in Conference League'

'Bozeník op weg naar oude bekende Feyenoord in Conference League'

19-05-2022 10:32
1

Robert Bozeník lijkt Feyenoord deze zomer wederom op huurbasis te gaan verlaten, zo meldt 1908. De Slowaakse spits wordt momenteel verhuurd aan Fortuna Düsseldorf en kan nu rekenen op belangstelling van SK Slavia Praag.

Volgens 1908 zijn er verregaande gesprekken met de Tsjechische club over een huur met optie tot koop. In 2020 werd de 22-jarige spits als grote belofte naar Rotterdam gehaald, maar hij heeft de hoge verwachtingen nooit waar kunnen maken. In zijn eerste jaar in De Kuip speelde Bozeník onder Dick Advocaat nog vijftien wedstrijden voor Feyenoord 1, waarin hij slechts één keer scoorde. Een enkelblessure hield de jonge Slowaak een lange tijd aan de kant. Hij kwam dit seizoen niet in de plannen van Arne Slot voor, waardoor hij besloot om op huurbasis te vertrekken naar Fortuna Düsseldorf.

Eerder deze week meldde het Algemeen Dagblad al dat Feyenoord Ajax-spits Danilo transfervrij gaat inlijven. Daarnaast hopen de Rotterdammers ook altijd nog op een langer verblijf van Cyriel Dessers. De Belg speelt dit seizoen op huurbasis voor de Stadionclub. Voor een bedrag van vier miljoen euro kan Feyenoord Dessers overnemen van KRC Genk.