'Beste speler ter wereld' Salah geeft duidelijkheid over Liverpool-toekomst

'Beste speler ter wereld' Salah geeft duidelijkheid over Liverpool-toekomst

Mohamed Salah heeft de intentie uitgesproken om Liverpool trouw te blijven. De laatste maanden kwamen er steeds meer vragen over de toekomst van de 29-jarige Egyptenaar op Anfield, waar zijn contract medio 2023 afloopt.

Onder meer clubicoon Jamie Carragher luidde onlangs de noodklok over het feit dat Salah nog altijd niet heeft bijgetekend. De aanvaller verkeert dit seizoen namelijk in absolute bloedvorm. In acht Premier League-optredens was hij goed voor zeven goals en vier assists.

"Als het aan mij ligt, dan blijf ik graag tot de laatste dag van mijn carrière hier. Maar ik kan er niet veel over zeggen, het ligt niet aan mij", reageert Salah zaterdag bij Sky Sports op de situatie. Hoewel de onderhandelingen tot dusver niets opleverden en hij al in verband werd gebracht met Real Madrid, zint de dribbelaar niet op een vertrek. "Het zou me verdrietig maken als ik ooit tegenover Liverpool zou staan. Ik wil er liever niet over praten, maar het zou treurig zijn."

Onder meer Liverpool-manager Jürgen Klopp stelde al dat er momenteel geen betere speler in de wereld is dan Salah. Het deed de aanvaller goed. "In mijn hoofd ben ik al de beste speler aller tijden", zegt hij vol zelfvertrouwen. "Met dat zelfvertrouwen probeer ik te spelen. Dan maakt het voor mij ook niet uit wat de mening van anderen is."

"Ik werk met de ambitie om de beste speler van de wereld te zijn. Daar lieg ik niet over. Dat doel zorgt voor een bepaalde drive en ik probeer het beste uit mijn kwaliteiten te halen. Ik ben momenteel blij met mijn prestaties. De woorden van Klopp klonken goed, maar het blijft een mening. Zo is het altijd als het gaat over wie de beste speler is", besluit Salah.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie