Nieuws

Brenet reageert op interesse van Feyenoord en PSV: 'Met mijn zaakwaarnemer kijken'

Brenet reageert op interesse van Feyenoord en PSV: 'Met mijn zaakwaarnemer kijken'

18 May - 14:57
1

Joshua Brenet heeft aangegeven niet op korte termijn de keuze voor een nieuwe club kenbaar te maken. De revelatie van FC Twente gaat eerst op vakantie om uit te rusten van het afgelopen half jaar.

Deze week bleek dat Brenet dankzij zijn ijzersterke prestaties bij de Tukkers op de radar is verschenen bij zowel Feyenoord als PSV. Daarnaast wil FC Twente maar al te graag door met de multifunctionele verdediger. "Nu zijn we gestopt met voetbal, nu kan ik rustig nadenken wat ik precies wil", vertelt de back aan 1Twente Enschede.

"Ik was in m'n hoofd echt alleen bezig met het voetbal. Nu heb ik alle rust. Ik ga eerst op vakantie en daarna kan ik alles evalueren in m'n hoofd en met m'n zaakwaarnemer kijken wat ik ga doen", vervolgt Brenet tegenover de lokale omroep. De beslissing om TSG Hoffenheim te verruilen voor een avontuur in Enschede bleek een gouden greep. "De warmte, de liefde, ik kan alleen maar lachen."

Toch lijkt Brenet een langer verblijf bij FC Twente niet bij voorbaat uit te sluiten. Als nummer vier van de Eredivisie kwalificeerde de ploeg van Ron Jans zich voor Europees voetbal. "Dit geeft wel pluspunten, maar ik moet echt mijn tijd ervoor nemen", besluit de tweevoudig international van Oranje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie