Nieuws

Opmerkelijk Ibrahimovic-nieuws: Zweedse routinier slaat ruitje van spelersbus in

Opmerkelijk Ibrahimovic-nieuws: Zweedse routinier slaat ruitje van spelersbus in

16-05-2022 08:28
1

Bijzonder nieuws uit Italië. Zlatan Ibrahimovic was voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Atalanta Bergamo zó opgewonden, dat hij per ongeluk een ruit van de spelersbus insloeg, zo melden Italiaanse media.

AC Milan won het duel met 2-0, waardoor de Rossoneri nog maar één punt zijn verwijderd van de eerste landstitel sinds 2011. Duizenden fans meldden zich voor het vertrek van de spelersbus bij San Siro en ook Ibrahimovic liet zich gelden. De veertigjarige Zweed sloeg zo hard op een ruit van de spelersbus, dat deze het begaf. 

Ibrahimovic was elf jaar geleden, toen Milan de laatste Scudetto bemachtigde, ook speelachtig bij de club. De Zweed is sinds zijn terugkeer zeer belangrijk voor de koploper van de Serie A, maar vanwege een slepende blessure is Ibra de laatste maanden niet meer inzetbaar. Zoals gezegd volstaat een punt voor Milan op de slotdag van de Italiaanse competitie: Sassuolo, dat elfde staat, is de tegenstander op zondag. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!