Nieuws

Jong Feyenoord doet goede zaken en kan alsnog toetreden tot voetbalpiramide

Jong Feyenoord doet goede zaken en kan alsnog toetreden tot voetbalpiramide

15-05-2022 10:04 Laatste update: 10:11

Jong Feyenoord kan komend seizoen alsnog toetreden tot de voetbalpiramide. De beloftenploeg van de Rotterdammers lijkt hard op weg naar promotie naar de Tweede Divisie.

Jong Feyenoord won met 4-1 van Willem II door doelpunten van Delano Ladan (2), Shiloh 't Zand en Noah Naujoks. De jongelingen kroonden zich daarmee tot voorjaarskampioen van de competitie. Almere City O21 won eerder al de najaarscompetitie en is de tegenstander in de play-offs om promotie. Het elftal van Sipke Hulshoff, die komend seizoen assistent van Arne Slot zal worden,  kan bij winst op Almere door naar de finale, waar het hoogstwaarschijnlijk de beloftenploeg van FC Volendam treft.

Mochten de Rotterdammers promoveren, kunnen zij komend seizoen strijden voor een plekje in de Keuken Kampioen Divisie. Acht jaar geleden kon Feyenoord O21 al deelnemen aan de Eerste Divisie, maar de club stak daar destijds een stokje voor. Ajax en PSV besloten wel om de beloftenploegen in te schrijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!