Nieuws

Mogelijke Oranje-oproep komt ongelegen: Die bruiloft gaat zeker door, ja

Mogelijke Oranje-oproep komt ongelegen: "Die bruiloft gaat zeker door, ja"

14-05-2022 13:32

Het klinkt misschien gek, maar de mogelijke oproep voor de definitieve selectie van het Nederlands Elftal komt eigenlijk niet zo goed uit voor Vincent Janssen. Oranje neemt het op 3 juni op tegen België in de Nations League, maar de spits treedt een dag later in het huwelijk in Amerika.

Net als velen, zag ook Janssen de oproep van bondscoach Louis van Gaal niet aankomen. De nummer negen, die momenteel actief is in Mexico bij Monterrey, heeft zijn huwelijk gepland op 4 juni. Of Janssen wel bij e andere wedstrijden aanwezig kan zijn, is niet duidelijk.

Annemarie Verstappen, de moeder van Janssen die tevens een achtergrond heeft als topzwemster, liet zich uit tegenover de Telegraaf over de situatie rondom haar zoon. "Zijn bruiloft gaat zeker door. Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren. Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!