BILD: eerste gesprekken tussen Haller en Bundesliga-club zijn gevoerd

BILD: eerste gesprekken tussen Haller en Bundesliga-club zijn gevoerd

13 mei - 13:16 Laatste update: 13:18
Bundesliga 0 Reacties

Volgens BILD zijn de eerste oriënterende gesprekken tussen de entourage van Sébastien Haller en Borussia Dortmund over een overgang gevoerd. De Ajax-spits staat daarnaast in de belangstelling van Bayern München.

Sport1 meldde donderdag dat Die Borussen 35 miljoen willen betalen voor de duurste ingaande Ajax-aankoop aller tijden. In januari 2021 telden de Amsterdammers ruim 22 miljoen euro neer en zouden dus winst kunnen maken op de Ivoriaans international. Haller zou openstaan voor een terugkeer naar de Bundesliga, waar hij eerder met succes voor Eintracht Frankfurt uitkwam.

Volgens clubwatcher Christian Falk hangt de eventuele interesse van Bayern samen met de toekomst van Robert Lewandowski. Mocht de Poolse goalgetter na afloop van dit seizoen de deur dichttrekken bij Der Rekordmeister, geldt Haller als alternatief. De journalist stipt wel aan dat het waarschijnlijk is dat Julian Nagelsmann opteert voor een 'grotere naam'.

Haller is bezig aan een uiterst productief seizoen in Amsterdam. Woensdag had hij met een doelpunt vanaf de stip nog een aandeel in de 5-0 zege tijdens de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen. Hij staat tot dusver op 21 treffers in de Eredivisie en stevent onbedreigd af op de topscorerstitel met nog één wedstrijd te gaan. Daarnaast gooide hij hoge ogen in de Champions League door liefst elf keer te scoren tijdens de groepsfase van het miljardenbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie