Nieuws

NAC reageert op bedreigingen aan adres Steijn: 'De club is hier van geschrokken'

NAC reageert op bedreigingen aan adres Steijn: 'De club is hier van geschrokken'

12-05-2022 14:06

NAC Breda heeft een statement gegeven over de bedreigingen naar Maurice Steijn toe. De oud-trainer van NAC kreeg meermaals bedreigingen te verduren van de Bredase achterban. NAC geeft aan geschrokken te zijn na inzage van de berichten en keurt de acties van de supporters af. 

"NAC heeft kennisgenomen van de inhoud van een aantal bedreigingen welke zijn geuit aan het adres van de familieleden van Maurice Steijn na de wedstrijd NAC - ADO Den Haag", schrijft de club op de eigen website. "De club is hier erg van geschrokken. De acties van deze individuen passen niet bij onze club en onze achterban. Wij distantiëren ons hier dan ook volledig van", valt te lezen in het statement. 

Steijn wilde eerder de bedreigingen laten gaan, maar nadat zijn familie werd betrokken in de berichten besloot Steijn aangifte te doen. "Maurice Steijn heeft aangegeven aangifte te doen. Als club hebben wij inzage gekregen in deze berichten en begrijpen de keuze om aangifte te doen", bevestigt de club. "We willen eenieder oproepen onze club op een positieve manier te steunen, zoals zovelen al doen. We hebben een trouwe supportersschare, waar we ontzettend trots op zijn. Verpest het niet voor je medesupporters", besluit NAC. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!