Interview

'Ik scoor vaak in wedstrijden tegen PSV, maar dat is nu gewoon toevallig'

'Ik scoor vaak in wedstrijden tegen PSV, maar dat is nu gewoon toevallig'

21-10-2021 23:46

Weer scoorde Myron Boadu tegen PSV, maar dat berust op een toevalligheid. De spits van AS Monaco maakte donderdag in Eindhoven zijn eerste doelpunt in Franse dienst.

Boadu trof PSV in het hart na negentien minuten spelen. Dat is niet voor het eerst. "Ik scoor altijd in de toppers, denk ik. PSV is een hele goede tegenstander, maar ik heb daar nu drie keer tegen gescoord. Ik ben blij dat ik heb gescoord, het is gewoon toevallig dat het PSV is", zegt Boadu voor de camera bij ESPN.

Boadu heeft de afgelopen weken veel kritiek gekregen na een moeizame start bij Monaco. "Ik zeg je eerlijk dat ik niet zoveel lees. Tja, wat het met me doet? Het is niet leuk om te horen, maar ik probeer het van me af te laten glijden en me te focussen op voetbal."

"Het is pittig, maar als voetballer moet je deze uitdagingen aangaan. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, ik moet keihard werken, trainen en soms gelukkig hebben. Maar ik heb het gevoel dat ik steeds dichtbij ben, gelukkig scoor ik nu."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!