Wedstrijdverslag

Dubbele domper voor PSV: verlies tegen AS Monaco en blessures Gakpo en Madueke

Dubbele domper voor PSV: verlies tegen AS Monaco en blessures Gakpo en Madueke

21-10-2021 22:48

PSV staat na drie Europa League-wedstrijden op slechts drie punten. De thuiswedstrijd tegen AS Monaco ging in extremis verloren: 1-2.

PSV stond donderdag tegenover een oude bekende. Myron Boadu, die PSV namens AZ meerdere keren in het hart trof, stond in de basis. Uitgerekend de Nederlandse spits zette Monaco op voorsprong in Eindhoven. Hij trof Armando Obispo af en maakte de 0-1. Het was tevens de eerste treffer van Boadu voor Monaco.

En dus moest PSV opnieuw in de achtervolging tegen Monaco. Uiteindelijk maakte Cody Gakpo de 1-1, maar de vreugde maakte snel al plaats voor teleurstelling. Zowel Noni Madueke als Gakpo moest zich laten vervangen vanwege blessures. Het is nog niet duidelijk hoe het met ze is. PSV speelt zondag tegen Ajax.

PSv had de grip op Monaco, maar de Fransen maakten in Eindhoven het winnende doelpunt. Sofiane Diop was scherper dan Philipp Max en schoot de 1-2 achter Joël Drommel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!