Nieuws

Nelson zit goed op zijn plek bij Feyenoord: 'Daardoor ben ik nu een betere speler'

Nelson zit goed op zijn plek bij Feyenoord: 'Daardoor ben ik nu een betere speler'

02-05-2022 21:49

Reiss Nelson kijkt uit naar de Conference League-return tegen Olympique Marseille. De huurling van Arsenal maakt de laatste weken indruk bij Feyenoord en daar heeft trainer Arne Slot een grote rol in gehad.

"Het wordt donderdag een special night voor de spelers, voor de staf, voor de supporters en voor iedereen die ons steunt", laat Nelson optekenen door De Telegraaf. "We gaan deze avond voor de rest van ons leven herinneren, dat weet ik nu al. Alle spelers en iedereen binnen de club Feyenoord kijken er gigantisch naar uit. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en ik ga ook alles geven. I play for the badge, for Feyenoord."

Nelson heeft de laatste tijd een goede ontwikkeling doorgemaakt in Rotterdam en hij wordt steeds belangrijker voor het team. Zo was hij afgelopen zondag tegen Fortuna Sittard nog van grote waarde met een doelpunt en een assist. "Ik ben gegroeid als winger. Je wilt het liefst heel veel een tegen een-situaties creëren op het veld en verdedigers verslaan in the battles. Maar Arne wil resultaat zien en een goede laatste bal. Daar schoot ik vroeger wat tekort in. Arne heeft me verteld waar ik op de training aan moest werken, ik heb alles gedaan wat hij heeft gezegd en daardoor ben ik nu een betere speler", besluit de 22-jarige Engelsman.
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!