Nieuws

Ramselaar: 'Schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen'

Ramselaar: 'Schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen'

27-04-2022 17:21

Bart Ramselaar wil FC Utrecht deze zomer graag voor de tweede keer door de voordeur verlaten. De 25-jarige middenvelder hoopt op een goede, sportieve stap naar een Europese topcompetitie. 

De middenvelder van FC Utrecht weet dat ploeggenoten Simon Gustafson en Joris van Overeem de club deze zomer transfervrij gaan verlaten. "Dat wil de clubleiding een tweede keer natuurlijk voorkomen. Op dit moment vertegenwoordig ik nog een zekere transferwaarde, mede door mijn goede seizoen", zegt Ramselaar in gesprek met Voetbal International. "Voor FC Utrecht is het dus een goed moment om me te verkopen. Zelf ben ik 25 jaar en ambitieus. Ik heb altijd al een sterke buitenlandse droom gehad."

Ramselaar kon Utrecht deze winter al verlaten voor een Chinees avontuur. "Natuurlijk zijn er aanbiedingen waar van je denkt: die kan ik echt niet weigeren. Ik schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen. Toch is het niet mijn intentie om nu naar zo'n competitie te gaan", aldus de 25-jarige middenvelder.

De voormalig PSV'er ziet zichzelf eerder spelen in een Europese topcompetitie. "Of dat nu Spanje is, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland of België. Dat is waar ik op hoop. Een subtopper in een mooie competitie of de topzes van België. Gewoon iets nieuws. Ik wil ook wel een keer een andere competitie ontdekken, in andere stadions spelen", besluit Ramselaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!