Nieuws

Fabrizio Romano: Manchester City zet alle zeilen bij voor komst Haaland

Fabrizio Romano: Manchester City zet alle zeilen bij voor komst Haaland

14-04-2022 06:58

Manchester City gaat alles op alles zetten om zich komende zomer te versterken met Erling Braut Haaland. Fabrizio Romano meldt dat de Engelse grootmacht de Noor maar wat graag wil loskweken bij Borussia Dortmund.

Al maanden gaan er allerlei geruchten rond over Haaland. De ene keer lijkt de Noor op weg naar Spanje, waar FC Barcelona en Real Madrid de belangrijkste gegadigde zijn, de andere keer lijkt Engeland zijn bestemming te worden. Inmiddels worden de geruchten rond de topspits steeds serieuzer. De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat Manchester City flink zijn best en is er direct contact gelegd door de Engelsen.

Haaland heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Duitse topclub. De Noors international is naar verluidt op te halen voor 75 miljoen euro, door een afkoopsom in zijn contract. Zijn marktwaarde is een stuk hoger, maar de afkoopsom van Haaland daalde na een x aantal seizoenen bij Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!