Nieuws

The Mirror: selectie overweegt 'muiterij' na gigantisch contractaanbod voor Pogba

The Mirror: selectie overweegt 'muiterij' na gigantisch contractaanbod voor Pogba

13-04-2022 13:25

Volgens bouleverardkrant The Mirror is Manchester United voornemens om Paul Pogba de bestbetaalde speler uit de Premier League te maken. Het bericht is opmerkelijk gezien de Fransman niet langer zeker is van een basisplaats op Old Trafford.

Zoals bekend loopt het contract van Pogba na afloop van dit seizoen af bij The Mancunians, waardoor een langer verblijf allerminst een zekerheid is. Volgens The Mirror zou het contractvoorstel voor scheve gezichten zorgen in de kleedkamer bij Manchester United.

Naar verluidt zou Pogba een voorstel ter waarde van 480.000 euro op weekbasis tegemoet kunnen zien. Door een bonusstructuur zou het astronomische bedrag nog kunnen oplopen naar zes ton per week. Cristiano Ronaldo is momenteel de bestbetaalde speler in Manchester: hij toucheert 540.000 euro op weekbasis.

De woede van de United-spelers zou voortkomen uit het feit dat Pogba niet (meer) een speler is die het verschil maakt een zijn onvrede over de gang van zaken bij Manchester United niet bepaald onder stoelen of banken steekt. The Mirror stelt zelfs over een bron te beschikken die stelt dat een eventuele verlenging tot 'muiterij' zal leiden.