Buijs geïrriteerd na remise: Daar heb ik me echt kapot aan geërgerd

Buijs geïrriteerd na remise: "Daar heb ik me echt kapot aan geërgerd"

18 oktober - 13:17 Laatste update: 13:19
Eredivisie 0 Reacties

FC Groningen-coach Danny Buijs was niet te genieten na afloop van het duel met Sparta. De oud-middenvelder ergerde zich 'kapot' aan de houding van zijn ploeg op het veld.

Groningen speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Sparta, waardoor de Trots van het Noorden blijft steken op een teleurstellende zestiende plaats. Buijs was niet blij na de wedstrijd. "Voor het eerst in mijn bijna 3,5 jaar bij FC Groningen heb ik in de tweede helft geen team meer op het veld zien staan", vertelt hij voor de camera van RTV Noord. "Daar heb ik me enorm aan gestoord."

"De spelers wilden zich in de tweede helft niet ten koste van alles opofferen voor het team en de club", gaat Buijs verder. "Waaraan ik dat zag? Mensen die niet meer willen omschakelen, de houdinkjes, gebaartjes en weerwoordjes van sommige spelers... Daar heb ik me echt kapot aan geërgerd."

Buijs heeft zijn onvrede na afloop gedeeld met de spelersgroep. "Ze moeten het veranderen, of ze moeten aangeven dat er een ander voor de groep moet staan. Dat kan ook een oplossing zijn. Of ik moet andere spelers opstellen. Dat zijn de drie mogelijkheden. Ik voel het vertrouwen van de spelers wel, maar ik heb ook gezegd: Dit ga ik niet vaker doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie