Nieuws

Chiellini wil nog niks kwijt over Juventus-vertrek: 'Ik moet veel zaken evalueren'

Chiellini wil nog niks kwijt over Juventus-vertrek: 'Ik moet veel zaken evalueren'

12-04-2022 09:47

Giorgio Chiellini wil nog niet prijsgeven of hij volgend seizoen nog bij Juventus te bewonderen is. De Italiaanse vedette heeft een contract dat tot 2023 doorloopt, maar het is de vraag of de veteraan die periode zal volmaken. 

Chiellini is cryptisch over zijn toekomst. "Ik moet veel zaken evalueren", zegt de verdediger tijdens de bekendmaking van het nieuwe zaakwaarnemersbureau Reset Group. "Ik geniet van het heden, ben gelukkig en sereen. In de tussentijd geniet ik van de wedstrijden."

De verdediger was maandag aanwezig in Viareggio, waar zijn zaakwaarnemer Davide Lippi het nieuwe bedrijf inluidde. "Ik ken Davide sinds 2001. Ik besloot met hem in zee te gaan, in de eerste jaren van zijn carrière vergezelde hij mij", zegt Chiellini over de zoon van de legendarische trainer Marcelllo Lippi. "Na ruim twintig jaar zijn we er nog steeds."

Lippi bevestigt het verhaal van Chiellini. "Hij neemt de komende weken een besluit over zijn toekomst", wist zijn zaakwaarnemer te melden. Chiellini speelt al zeventien seizoenen bij de Oude Dame en won tot nu toe negen landstitels in Italië. In 2020 won Chiellini het EK als aanvoerder van het Italiaans nationaal elftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!