Nieuws

ED: gesprekken over officiële rol worden gevoerd tussen PSV en Gomes

ED: gesprekken over officiële rol worden gevoerd tussen PSV en Gomes

08-04-2022 12:06

Heurelho Gomes keert mogelijk terug bij PSV in een functie naast het veld. De Braziliaanse oud-doelman strijkt binnenkort neer in Eindhoven voor een gesprek over een mogelijke rol bij de Brabanders.  

Gomes is terug op Nederlandse bodem waar hij furore maakte bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad draaien de gesprekken in eerste instantie om 'de banden aan te halen'. Daarnaast wordt er gekeken of de 41-jarige sluitpost een officiële rol kan gaan bekleden.

Inmiddels is Gomes weer woonachtig in zijn vaderland. Vanuit het Zuid-Amerikaanse land zou 'O Goleiro Grande', zoals zijn bijnaam luidt, een functie voor PSV kunnen belichamen. Dat is onder meer één van de onderwerpen die op tafel komen tijdens het gesprek in het Philips Stadion.

In 2004 werd Gomes gekocht van Cruzeiro en groeide vrijwel direct uit tot onbetwiste kracht tussen de palen bij PSV. In vier jaar tijd werd hij evenzo vaak kampioen bij de Eindhovenaren en speelde hij vervolgens jaren in de Premier League. Hij gold bij de fans als publiekslieveling.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!