Slot kijkt naar hele elftal na Feyenoord-sof: 'Meerdere spelers die teleurstelden'

Slot kijkt naar hele elftal na Feyenoord-sof: 'Meerdere spelers die teleurstelden'

17 oktober - 13:11
Eredivisie 0 Reacties

Arne Slot weigert om het puntenverlies tegen RKC Waalwijk in de schoenen van Cyriel Dessers te schuiven. De Feyenoord-coach kijkt kritisch naar het spel van zijn gehele elftal.

In eigen huis bleef Feyenoord steken op een 2-2 gelijkspel tegen RKC. Dessers kreeg een aantal grote kansen op de winnende treffer, maar de Belgische spits verzuimde om te scoren. Slot wil Dessers echter niet de schuld geven voor het teleurstellende gelijkspel. "Je kunt Cyriel eruit pakken, maar er zijn meer spelers die teleurstelden", stelt de oefenmeester bij ESPN. "Ik denk allemaal wel."

"Ik vond het minder energiek dan normaal", gaat Slot verder. "Na de 1-0 speelden we in een lagere versnelling. Dat was tegen NEC ook al het geval. Je kunt alleen niet altijd verwachten dat je het compleet ombuigt, je kunt namelijk ook kansen missen."

Desondanks ziet Slot dat Feyenoord oppermachtig was tegen RKC. "We zijn de hele wedstrijd veel beter geweest. Zij hebben in totaal twee schoten op doel tegen gehad, misschien drie. Zelf hebben we een keer of 25 op doel geschoten. De tegenstander haalde er meer rendement uit. Het is niet voor het eerst dat een tegenstander in De Kuip op voorsprong komt. Dat moet beter", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie