Nieuws

Perez meedogenloos voor Groningen-speler: 'Het is gewoon een kamikazepiloot'

Perez meedogenloos voor Groningen-speler: 'Het is gewoon een kamikazepiloot'

04-04-2022 17:32 Laatste update: 18:36

Neraysho Kasanwirjo heeft zich volgens Kenneth Perez niet van zijn beste kant laten zien in de wedstrijd tegen Ajax. De analist van ESPN noemt de speler van FC Groningen van een 'kamikazepiloot'.

"Ik zag zaterdag een speler, Kasanwirjo...", trapt Perez af tijdens Dit was het weekend van ESPN. "Ik denk dat heel veel mensen zullen denken: wauw, wat een speler. Atletisch, risicovol en handig aan de bal. Maar ik zou hem echt never nooit opstellen. Op de nummer 6-positie? Het is gewoon een grote kamikazepiloot. Hij is zó onbetrouwbaar dat het bijna pijn doet. Hij wil alles voetballend en mooi oplossen, maar lijdt continu balverlies."

"Ik hou gewoon niet van spelers die niet om zich heen kijken en geen oriëntatievermogen hebben. Hij doet gewoon maar wat. En op de nummer 6-positie is dat echt dodelijk. Het is een zeer merkwaardige speler in mijn ogen. Ik kan me voorstellen dat mensen onder de indruk zijn: hij durft en heeft lef." Perez merkt ook op dat wanneer alles net wél lukt, de voormalig jeugdspeler van Ajax voor een recordbedrag zou kunnen vertrekken uit Groningen. "Als er scouts op de tribune zitten en die zien hem spelen wanneer alles lukt, dan kan ik me voorstellen dat ze denken: die moeten we hebben voor tachtig miljoen", besluit Perez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!