Nieuws

'PSV zet zinnen op Trabzonspor-spits als aanwinst voor volgend seizoen'

'PSV zet zinnen op Trabzonspor-spits als aanwinst voor volgend seizoen'

24-03-2022 12:10

PSV wil zich in de zomers transferperiode versterken met Andreas Cornelius, volgens de Turkse krant Fanatik. De Deen doormaakt een sterk seizoen bij zijn werkgever Trabzonspor en staat eerste in de Süper Lig.

De ontsnappingsclausule in het contract van Cornelius bedraagt twintig miljoen euro. Het is niet duidelijk of PSV een dergelijke transfersom op tafel wil leggen. Tot nu toe trof de 29-jarige aanvaller twaalf keer door in de competitie. Daar had hij 29 wedstrijden voor nodig. Zijn huidige verbintenis bij Trabzonspor loopt tot medio 2025, waardoor zij de hoofdprijs kunnen vragen.

Een zomerse leegloop in de voorhoede dreigt voor de Brabanders. Een afscheid van Eran Zahavi en Cody Gakpo lonkt, waardoor het niet geheel onlogisch lijkt dat de Brabanders zich willen versterken. De Israëliër heeft zijn aflopende verbintenis nog altijd niet verlengd, waar de Nederlands international zich in de belangstelling weet van diverse Europese topclubs. Volgens het Eindhovens Dagblad is de interesse van twee van die teams 'zeer concreet'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie