Nieuws

Pogba niet langer trotse eigenaar van WK-medaille: 'Maar dat is niet het ergste'

Pogba niet langer trotse eigenaar van WK-medaille: 'Maar dat is niet het ergste'

23-03-2022 23:55

Paul Pogba is niet langer de eigenaar van zijn WK-medaille die hij namens Frankrijk in 2018 in ontvangst mocht nemen. La Pioche werd afgelopen week slachtoffer van een inbraak.

In een uitgebreid interview met Le Figaro vertelt Pogba over de diefstal, die plaatsvond toen hij met Manchester United in de Champions League speelde tegen Atlético Madrid. "Toen ik naar huis ging, ontdekte ik dat er was ingebroken bij mij thuis. Drie mensen hebben mijn kluis gestolen. Er zaten de sieraden van mijn moeder in en mijn WK-medaille..."

Het materiële gemis is niet het ergste volgens Pogba. "Wat me het meest bang maakte, was dat mijn twee kinderen tijdens de inbraak thuis waren bij de oppas", gaat de Fransman verder. "De oppas hoorde alles, belde mijn vrouw en de beveiliging en sloot zich vervolgens op met mijn zonen in een kamer. De oppas was een aantal dagen lang in shock. Het belangrijkste is dat het goed gaat met mijn kinderen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!