Nieuws

FC Emmen verlengt contract met veelbesproken sponsor

FC Emmen verlengt contract met veelbesproken sponsor

18-03-2022 09:00 Laatste update: 09:12

FC Emmen en EasyToys hebben besloten om langer met elkaar door te gaan. De hoofdsponsor zal twee jaar langer pronken op het shirt van de club uit Drenthe.

Toen EasyToys in 2020 voor het eerst werd geïntroduceerd op het shirt van Emmen, was er genoeg om te doen. De KNVB wilde aanvankelijk niet meewerken, maar uiteindelijk stemde het toch toe.

"Onze naamsbekendheid is mede dankzij FC Emmen enorm gegroeid", zegt EasyToys-directeur Eric Idema op de website van Emmen. "Daarvoor zijn we de club zeer erkentelijk. FC Emmen past bij ons, zoals wij bij FC Emmen passen. Met de verlenging van het sponsorschap willen we de club helpen om het ultieme doel te realiseren: de terugkeer naar de Eredivisie. Hopelijk lukt dat dit seizoen al."

Om het nieuwe contract te beklinken, zal Emmen voor één keer zijn opwachting maken in volledig roze shirts, de kleur van EasyToys. De shirts zullen na afloop worden geveild waarna de opbrengst ervan naar Dance4Life zal gaan.

"Met EasyToys nog twee seizoenen aan boord kunnen we onze sportieve ambities realiseren", reageert commercieel directeur Ben Haverkort trots. "Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar. Een mooi voorbeeld is de veiling van de speciale EasyToys-shirts voor het goede doel Dance4Life."

Emmen gaat momenteel aan kop in de Keuken Kampioen divisie. De ploeg uit Drenthe rolde eerder deze week concurrent FC Volendam nog op met 4-1. Zaterdagavond gaat de ploeg van Dick Lukkien op bezoek bij VVV-Venlo.